ART BREDA 2016 | Rondom 1920

Rondom 1920 zal in april 2016 vertegenwoordigd zijn op de ART BREDA, de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland.

Op ART BREDA geniet u van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance.
Daarnaast brengen 30 galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen terrein en in de twee aangrenzende parkeergarages. Ook met het openbaar vervoer is de beurs goed bereikbaar.

Locatie: Chasséveld, Breda (routebeschrijving)

Data: zondag 10 – zondag 17 april 2016

Openingstijden:
zon. 10 t/m dins. 12 april van 11.00 tot 18.00 uur
woens. 13 t/m vrijd. 15 april van 12.00 tot 21.00 uur
zat. 16 en zon. 17 april van 11.00 tot 18.00 uur

Tarief   :
Regulier: € 15,-
CJP/ jongeren van 12 tot 18 jaar: € 10,-
Bredapas-houders € 2,50
Kinderen tot 12 jaar begeleid: gratis

Restaurants: op de beursvloer treft u verschillende restaurants, waar u iets kunt drinken en kunt lunchen en dineren. Klik hier voor meer informatie.

Hotelarrangement in Breda: wilt u in Breda overnachten? Via VVV Breda heeft een aantal hotels een speciale aanbieding voor bezoekers van de beurs. Klik op deze link voor meer informatie.

Overige informatie: Fotograferen is alleen toegestaan met toestemming van de exposant. Honden worden op de beursvloer niet toegestaan. Grote tassen en rugzakken moeten bij de garderobe in bewaring worden gegeven.

De beurs wordt streng beveiligd en de beveiliging is bevoegd te visiteren.