ART BREDA 2017 | Rondom 1920

7 t/m 14 mei zal Rondom 1920 weer vertegenwoordigd zijn op de ART BREDA, de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland.

Let op! De vierde editie van ART BREDA vindt plaats in het Voormalig Breda’s Museum

Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance.
Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

LOCATIE

Voormalig Breda’s Museum
Parade 12
4811 DZ Breda

 

OPENINGSTIJDEN

zon. 7 t/m zon. 14 mei: 11.00 tot 18.00u
vrij. 12 mei: 11.00 tot 21.00u

 

Tickets

Regulier aan de kassa: € 15,-
Jongeren van 12 tot 18 jaar: € 10,-
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding: gratis

 

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op parkeerterrein Mols, parkeergarage Chasséparking en parkeergarage Houtmarkt , allen op steenworp afstand van de beurs. Ook met het openbaar vervoer is de beurs goed bereikbaar. Kijk op hier voor een uitgebreide routebeschrijving.